Klubben

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Løv-Ham Håndball har sitt utspring fra Løv-Ham Idrettslag, som ble stiftet i 29.desember 1975. Opprinnelig var det en allianse mellom to fotballag fra borettslagene Løvåsen og Hamre, og det første navnet klubben fikk var nettopp Løvåsen-Hamre.

Det ble så laget et kompromiss; Løv-Ham. I utgangspunktet var det en fotballklubb som ble dannet, men håndball ble kjapt inkludert i klubben.

I 1999 valgte man imidlertid å dele det inn i to klubber og Løv-Ham Håndball ble stiftet. I håndballgruppen har vi pr. desember 2009, ca 100 medlemmer. Det er påmeldt 12 lag til regionsseriene i alt fra Jenter 9 år til kvinner senior. I tillegg har vi en håndballskole for de aller yngste, og de som er med her vil få spille i ulike turneringer etter hvert. Vi har p.t dessverre ikke tilbud til gutter i klubben.


I dag har vi et damelag som ligger i 6.divisjon. Av våre aldersbestemte lag er det Jenter 15 år som er eldst, og dette laget har også mange fine prestasjoner resultatmessig bak seg. Vi har mange flinke yngrespillere i laget, og kanskje vil noen av disse følge i fotsporene til Cecilie Leganger eller Mia Hundvin, som begge startet sine karrierer i klubben?


Løv-Ham trener og spiller sine kamper i Fyllingsdalen Idrettshall. I tillegg har vi tilgang til trening på Lynghaug Skole ved behov.
Løv-Ham's draktfarge er Grønn trøye og Sort bukse. Reservedrakter er helsort.