J 99

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Løv-Ham jenter 99


Da er sommeren over og håndballsesongen er i gang. Vi i jenter 99 har startet veldig godt, med fantastisk godt treningsoppmøte og iver på treningene. Vi har startet sesongen med litt oppfriskning av teknikk og litt kondistrening etter en lang og lat sommer. Jentene er meget motiverte og har godt humør, så da er jo all trening gøy.

 


Denne sesongen stiller vi med to lag, et lag er påmeldt i B puljen og et lag er påmeldt i A puljen. I A-puljen er det kvalifiseringskamper til 1. eller 2. divisjon. Vi håper å kvalifisere oss til 1. divisjon, men realistisk, så er vi godt fornøyd med å være i 2. divisjon.


I jenter 99 gruppen er hovedfokuset på at alle skal få et likt og rettferdig spilltilbud. Alle skal få spille håndball og det blir opp til meg som trener å sørge for at de får et spilltilbud som ligger tettest opp til det mestringsnivået hver jente har.


Det er mange jenter med mye potensiale i denne gruppen, men en av mine største utfordringer er å få jentene til å tørre, ha tro på seg selv og utfordre motstanderne eller seg selv.

Sesongen er akkurat startet og hvert av lagene har kun hatt en kamp hver – og det ble seier i begge, så vi er godt fornøyd med starten og gleder oss til fortsettelsen.


Mvh

Gitte Knudsen

Trener jenter 99