J-98- endelig ny sesong!

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

J.98 er i år påmeldt i to klasser, både i j.15 og i j.16b. De har spilt èn kamp i hver klasse, begge endte med seier i vårt favør. Det blir mange tøffe og spennende kamper utover høsten der vi møter mange gode lag. i j.15 spilles det kvalifisering til 1. og 2. divisjon. Vi har fått en god start, og forhåpentligvis gir den selvtillit og motivasjon til å være med å kjempe om å komme i øverste divisjon. Mulighetene er der med mye talent og godt oppmøte og god innsats på trening.

Noen av jentene er også med å trene med damelaget i klubben, der de får god matching og må tåle en trøkk:) Det vil åpenbart være en fordel for egen utvikling og kan gjøre en forskjell på resultattavlen etter kampslutt:-) Vi har også et samarbeid med flere spillere fra j.99 som er med å trener med oss. . Første kampen i år fikk Marte og Irmelin virkelig vist hva de kan, og bidro sterkt til at vi gikk av med seieren!
 
Trenerteamet består nå av Kaja Viktoria Bjordal og Carolina Campos. Kaja er på sitt 8. år (!!) som trener for laget, mens Carolina er ny i år. Carolina er en solstråle med god erfaring både som spiller og trener, blant annet for moderklubben Løv-Ham. Begge trenerne er topp motivert og synes det er veldig kjekt å være trenere for en flink og fin gjeng.
 
Vi må også ta med at laget var på Dronninglund Cup i Danmark i sommer (for 2. år på rad). Det var veldig kjekt, og jentene oppførte seg som en treners drøm! De spilte veldig bra i mange tøffe kamper, mot lag fra Brasil, Danmark, Tyskland, Færøyene og Norge. Til slutt ble det 7 seire, 2 uavgjort og 3 tap. Løv-Ham kom helt til B-Finalen og måtte spille FEM (!!) omganger før vinneren kunne kåres. Dessverre ble det ikke oss, men vi var veldig fornøyd med en 2.plass. Det skal også nevnes at vi spilte i jenter 16! :-) Vi sitter igjen med mange gode minner og en drøm om å få reise på cup igjen også til neste år.

hilsen KAJA