En flott 2.plass i serien

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

J-98 spilte i dag sin siste seriekamp for sesongen. Det har lenge vært klart at om vi vant denne kampen mot Fana, ville vi komme på en imponerende 2. plass i serien.

Som tidligere nevnt har vi dessverre vært så uheldig da vi har hatt mye skader og sykdom. Men det vi også må få skryte litt av, er at vi har en god bredde i laget. Alle er med å bidra slik at vi får gode treninger, og gode resultater. Sesongen endte med 12 seire, 1 uavgjort og 3 tap. Dette er vi selvfølgelig veldig fornøyd med.

Vi har mye å jobbe mot til neste sesong, men det er jo også en selvfølge siden jentene kun er 12-13 år gamle. Vi er veldig glade for at vi har 15 greie jenter som attpåtil vil bli gode håndballspillere! Og talentet skal det ikke stå på!

Kampen i dag gikk helt etter planen! Vi var best hele kampen. Vi hadde den beste målvakten, det beste forsvaret og det beste angrepet. Ikke minst var vi mest tent, hadde det beste humøret og viste mye god underholdning for de oppmøtte! Slik blir det jo seier av!

Stillingen ble til slutt hele 19-9 til Løvene! En meget godkjent kamp!

Det må også nevnes at målvakten vår, Henriette har blitt tvunget på sidelinjen etter en kneskade hun pådro seg for noen uker siden. I dag ville hun prøve noen minutter i mål etter en lengre periode uten trening. Hun sto hele kampen, og spilte som alltid - strålende! Imponerende da hun kun har et fungerende kne!

Førstkommende fredag reiser vi en gjeng til Tusse Cup i Stavanger! Det gleder vi oss veldig til .Nå reiser vi med erfaring, smil, forventninger, venninner og selvtillit i bagasjen, så får vi håpe at vi oppnår et godt sportslig resultat også! Helene og Kaja er meget fornøyde med laget sitt!

Styret ønsker lykke til!