Gratulerer j-96

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

J-96 har deltatt i Harald Hårfagre cup i Haugesund i helgen

 

Jenter-96 startet sesongen med et brak. I helgen reiste de til Harald Hårfagre Cup i Haugesund og viste igjen at de er et Cuplag med ambisjoner. Denne gangen klarte de å komme helt til finalen i A-sluttspillet, men måtte gi tapt for et meget godt Nord lag. I de innledende kampene var det seier med relative kalassiffer bortsett fra et tap mot nettopp Nord som de møtte i finalen. Vi hørte fra foreldrene som var med Nord etter kampen, at det var kjekt at de (Nord) endelig fikk litt motstand..
Kvartfinale og semifinale var hårreisende spennende da de begge var uavgjort ved full tid og vi måtte ut i "sudden death".
 I begge tilfellene så var det Løv-Ham som ville mest og klarte å sette inn det første målet og å vinne kampene. De som måtte bite i gresset var Kringlebotn og Tertnes 1. Jentene har altså utført nok en glimrende cup og vi håper at dette var en god "dytt" for å komme i gang med sesongen på en positiv måte.
Vi vil rette en stor takk til trenerene Kaja og Carina for en super innsats i helgen. De var med på å gi jentene den selvtilliten de trengte for å spille så bra som de gjorde.
Vi gleder oss allerede til neste gang Jenter-96 skal ut på raid..