J-97 på Stord-cup

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Helgen 21. – 24. mai deltok Løv-Ham Jenter -97 på Stord-cup. På grunn av stor deltagelse av jentenes foreldre ble det transport med privatbil nedover.

 

 

 

Når jentene var innlosjert på skolen, reiste foreldregruppen videre sammen til militærleir der vi alle kunne overnatte. Vi er så heldig å ha far til Maria som kunne låne denne leiren helt gratis, med rom for alle foreldrene. Vi var 18 personer – altså litt av en heiagjeng. Det skal sies at far til Maria, Tom, far til Amalie, Jan Erik og far til Karianne, Atle, hadde reist ned på forhånd og kjøpt inn mat til kvelds, dekket på med hvit duk og levende lys. En fantastisk opplevelse for oss andre og komme litt trett en fredag etter jobb til duk og dekket bord.

Lørdagen begynte med den tradisjonelle åpningsseremonien, der alle deltagende lag gikk i tog ned til sentrum. Jentene hadde kledd seg opp med både parykker, og hjemmelagde dusker. Første kamp i gruppespillet var mot Kjøkkelvik, det begynte veldig jevnt, men etter 2.omgang endte det dessverre i tap for oss med 14-8. Men jentene fortsatte med godt mot til neste kamp og vant overlegent mot Åkra 11-5. Neste kamp var mot Åsane og der vant de igjen med 6-4. Kringlebotn var siste lag ut på lørdagen – her ble det igjen en vel fortjent seier til oss med 8-3.

Utover kvelden ble det grilling sammen med jentene og foreldre, og selv om værgudene ikke var helt på vår side, gjorde tanken på fire seire og et tap, dagen likevel vellykket.

 Søndagen spilte jentene siste kamp i gruppespillet. Den gode følelsen fra dagen før gjorde sikkert utslaget av at vi vant mot Julebygda 15-10, i en spennende kamp. Dermed var jentene videre i A-sluttspillet. A-Kvartfinalen var mot Sotra 2 og spenningen var stor.

Foreldrene gjorde seg nok en gang klar til ny heia-runde – litt hesere denne gangen men jentene var klar til kamp. Kjekt når så mange foreldre har tatt turen nedover, for å støtte jentene. Kampen begynte bra for Sotra sin del, men utover i andre omgang, kom jentene sterkt tilbake, men Sotra 2 laget ble tilslutt for sterke, og vant med 14-7, og gikk dermed videre til semifinalen. Det skal også sies at Sotra 2 tilslutt vant hele cupen i sin aldersklasse. Resten av søndagen ble tilbrakt i felleskap og vi bestilte pizza og koste oss med artige leker, og godt samhold, noe som jentene syntes var veldig kjekt.

Alt i alt, så hadde både foreldre og spillere en kjempefin helg på Stord. Vi er veldig stolte over jentene, og deres prestasjoner denne helgen. Vi gleder oss allerede til neste cup.