Stord cup

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFSkriv utE-post

Jenter-96 deltok i helgen på Stord Cup med samme entusiasme og gode resultat som forrige år.

 

Etter en litt tung start med tap for Sotra, ble det seire og uavgjort i de neste innledende kampene, og det holdt til A-sluttspill.

I kvartfinalen mot Julebygda stod det 7-7 etter ordinær tid, og en 5 minutters ekstraomgang med "sudden death" måtte til. Her løftet jentene seg mesterlig, og smalt inn det første, avgjørende målet.
Dagen etter var det semifinale, og den gikk av stabelen 08:10 om morgenen. Ikke et altfor optimalt tidspunkt for jenter på Cup.. Motstanderene ble Sotralaget som slo oss i den første kampen. Semifinalen ble en jevnere kamp enn den innledende, men Sotrajentene ble for sterke og slo oss til slutt 16 - 10. Det hører med til historien at Sotrajentene gikk helt til topps i turneringen i sin klasse.
Dette var samme resultat som forrige gang vi var på Stord Cup og til neste år tar vi sikte på like bra eller bedre resultat.
Det ble kåret et "Allstar Team" for jenter 96 der alle jentene i årsklassen ble vurdert og det som er en fantastisk uttelling for LØV-HAM var at to av våre jenter, Irene og Lisa, fikk denne utmerkelsen. På bildet ser vi lederen av Stord Håndball gratulere de to glade jentene med utnevnelsen.
Jentene melder at dette var en super helg, og kjekk Cup. Foreldrene som var med kan bare samtykke i dette.